WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

AK Parti Karabük Teşkilatından Ankara’ya Ziyaret

Bu haber 06 Ekim 2018 - 16:13 'de eklendi ve 4.063 kez görüntülendi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail ALTINÖZ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Osman UZUNOĞLU, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali KAYA, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz KIRIK, AK Parti Eskipazar İlçe Başkanı İsmail PALAZ İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlikkolları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın olurlarıyla atanan AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Mehmet Ali ŞAHİN ve AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet CEYLAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail ALTINÖZ AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Mehmet Ali ŞAHİN’e ve AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet CEYLAN’a yeni görevlerinde başarılar diledi. ALTINÖZ, “Karabük’e yapılan çalışmalar hakkında  fikir alışverişinde bulunularak daha da iyileştirilebilmesi amacıyla neler yapılabileceği konusunda paylaşımlar yapıldı, misafirperverliklerinden dolayı Mehmet Ali ŞAHİN Başkanımıza, Mehmet CEYLAN Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Merkez Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Mehmet Ali ŞAHİN ve AK Parti Genel Merkez Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet CEYLAN nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Karabük Teşkilatına teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.