WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Genel Meclis Üyeleri Hamzalar’da

Bu haber 20 Kasım 2013 - 16:01 'de eklendi ve 4.389 kez görüntülendi.

kar_yl

İL GENEL MECLİS ÜYELERİ HAMZALAR’DAKİ İL ÖZEL İDARESİ EK HİZMET BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Yıldırım, Mehmet Kasapoğlu, S.Ahmet Karabacak, Ali Tekin, İsmet Alıcı, Musa Şerefli, Ahmet Koç, İsmail Alparslan, Ahmet Sözen, Mehmet Oğuz, Muharrem Öter, Recep Başdağ, Mehmet Ören ve Ergün Özgün ile birlikte İl Özel İdaresinin Hamzalar Mevkiindeki Ek Hizmet binasına giderek incelemelerde bulundular.
İl Genel Meclis Üyelerini; Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Serkan İnal karşıladı, misafirlerine öğle yemeği ikram eden İnal binayı ve kampusu gezdirerek bütçelerin görüşüldüğü şu günlerde bazı ihtiyaçlarını söyledi, Başkan ve İl Genel Meclis Üyerinden ödenek konusunda yardımcı olmalarını talep etti. İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan da, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün ihtiyaçlarını yerinde görmek için geldiklerini ve not aldıklarını ihtiyaçların bu bütçe sezonunda karşılanması için gereğini yapacaklarını söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.