WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Sağlık Koleji Emekli Öğretmenleri Unutmadı…

Bu haber 25 Kasım 2013 - 12:21 'de eklendi ve 3.456 kez görüntülendi.

1

Sağlık Koleji Emekli Öğretmenleri Unutmadı…

 

Sağlık Koleji öğretmen ve öğrencileri 24 Kasım öğretmenler gününde anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Kolej Müdürü İsmail Yılmaz ve okulun öğretmenleri ve öğrencileri ile ilimizde uzun yıllar öğretmenlik yapmış, pek çok kişiyi eğitmiş ve emekli olmuş öğretmenleri ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin ilki Ahmet Demircan’a oldu. 1923 doğumlu Ahmet Demircan Merkez Ortaokulu’nun eski Fransızca öğretmenlerinden. 90 yaşında. Yaşı itibariyle sağlık durumu çok iyi olmayan Ahmet Demircan ziyaretten dolayı oldukça mutlu oldu.

Sağlık Koleji öğretmen ve öğrencilerinin bir diğer ziyareti de Muazzez Bahadır’a oldu. Beşikdüzü Öğretmen Okulu mezunu ve eski sınıf öğretmenlerinden olan 74 yaşındaki Muazzez Bahadır kendi evinde ziyaretçilerini ağırlarken sık sık duygulu anlar yaşadı. Sağlık Koleji ziyaretinin yanı sıra Muazzez öğretmenin yanında ilk mezun verdiği öğrenciler de vardı. İlk öğrencileri Muazzez öğretmenlerinin yanına oturmuş ellerini de sıkıca tutmuş olarak, öğretmenlerinin kendi hayatlarındaki değerini ve anlamını anlattılar. Muazzez öğretmen ise yaşamından ve mesleğinden anlattığı kesitler ile hayatı boyunca olduğu gibi anlattıklarıyla bir kez daha hem öğretmenlere hem de öğrencilere örnek oldu.

3 2

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.