WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş makamında silahlı saldırıya uğradı

Bu haber 21 Mart 2022 - 19:55 'de eklendi ve 3.878 kez görüntülendi.

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş silahlı saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre daha önce belediyede İşkur vasıtası ile istihdam edilen ve İşkur süresinin dolması ile birlikte görev süresi biten ardından Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’tan iş istemek için Belediye’ye gelen E.D isimli genç makamında oturan Başkan Taş ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesiyle birlikte belindeki silahı çıkaran E.D sağa sola rastgele ateş etmeye başladı. O sırada tartışma seslerini duyarak odaya gelen başkan Taş’ın şoförü ve sekreteri E.D.’nin elindeki silahı almayı başararak genci sakinleştirmeye çalıştı. Şans eseri kurşunlardan son anda kurtulan Hasan Fehmi Taş güvenli bir bölgeye alındı. Yaşanan arbede sonucunda makam odasının duvarlarında ve sekterlik masasında kurşun izleri oluştu. Olay yerine gelen polis ekipleri E.D’yi göz altına alarak hakkında soruşturma başlattı

HASAN FEHMİ TAŞ’TAN OLAY SONRASI AÇIKLAMA

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Taş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: ”Yaralanma veya herhangi bir şey yok. Hafif atlattık. Herkesin haberi olsun diye bunları söylüyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.