WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

MİLLETVEKİLİ TUNÇ’A REKTÖR UZUN’DAN TBMM’DE ZİYARET

Bu haber 01 Nisan 2022 - 15:06 'de eklendi ve 833 kez görüntülendi.

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti.

Hızla büyümeye devam eden Bartın Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında istişarelerde bulunulan ziyarette Rektör Prof. Dr. Orhan Uzun Üniversiteye verdiği destek ve katkılarından dolayı Milletvekili Tunç’a teşekkür etti. Milletvekili Tunç’ta “Bartın Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun TBMM’de ziyarette bulundular. Üniversitemizin gerek bilimsel gerek sportif başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bartın’ın ve bölgemizin kalkınmasında lokomotif rol üstlenen Bartın Üniversitemizin projeleri ile ilgili bilgiler veren değerli hocamıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.