WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

MURAT YILDIRIM EĞİTİM KURUMLARINDAN AÇIKLAMA

Bu haber 20 Temmuz 2022 - 18:18 'de eklendi ve 2.695 kez görüntülendi.

Murat Yıldırım Eğitim Kurumları yönetim kurulundan bir açıklama yapıldı. BRTV ‘ye gönderilen açıklama şu şekilde; ‘’Okulumuzda gizli kamera bulunduğu iddia edilmiş ve bir dizi gerçekle bağdaşmayan karalamalarda bulunulmuştur. Lüzum üzere aşağıdaki açıklamalarımızı kamuoyuna bildiririz.

1- Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği gereği özel okulların binalarında kamera bulundurmaları bir yasal zorunluluktur. Bir kurumun ruhsat alıp eğitime başlaması için gerekli olan ön koşullardan birisidir.
2- Gizli Kamera iddiası gerçek değildir. Okullarımızdaki tüm kameralarımız benzer standartlarda ve hukuka uygun bir şekilde takılmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığının emri ve çocuklarımızın güvenliği için okullarımızı denetim altında tutma zorunluluğumuza uygun olarak kameralarımızı yalnızca kamusal alanlara yerleştiriyoruz.
3- Okullarımızın kapalı ve açık alanlarında hiçbir şekilde sigara içilmemektedir. Nitekim 5727 sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun gereği iddia edilen husus mümkün değildir. Üstelik Murat Yıldırım Eğitim Kurumları Okul Çalışanları Yönetmeliği gereği de okul sınırları içerisinde tütün mamullerinin tüketilmesi iş akdinin feshi sebebidir.

30 yılı aşkın bir süredir eğitim faaliyetleri sürdüren kurumumuzun mesnetsiz iddialar ve karalama kampanyaları karşısında sessiz kalmayacağını ve tüm yasal haklarını arayacağını kamuoyuna saygıyla ilan ederiz.’’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.