WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

YİBO’NUN ÜNİVERSİTEYE DEVRİ YAPILDI

Bu haber 31 Ocak 2014 - 16:28 'de eklendi ve 5.050 kez görüntülendi.

yi_bo

YİBO’NUN ÜNİVERSİTEYE DEVRİ YAPILDI

Kapatılan Eflani Avni Akyol Yatılı İlköğretim Bölge Okulu binaları ve müştemilatı Eflani Kaymakamlığı ve Karabük Üniversitesi arasında 17/01/2014 tarihinde imzalanan protokolle üniversite bünyesine katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat Grup Başkanlığı 17/12/2013 tarihli tahsis Olurunda; “Karabük ili Eflani ilçesinde eğitim öğretime kapalı olan Avni Akyol Yatılı İlköğretim Bölge Okulu binaları ve müştemilatının bakım, onarım, işletim giderlerinin karşılanması, eğitim öğretim hizmetlerinde ihtiyaç duyulduğunda boşaltılması ve okulun yerleşkesinde bulunan iki blok lojmandan bir bloğunda oturan (sekiz dairelik) MEB personelinin mağdur edilmemesi ve bu bloğun kullanımının Milli Eğitim Müdürlüğüne ait olması kaydıyla Eflani Hayvansal Üretim ve Yönetim Meslek Yüksek Okulu olarak kullanılmak üzere Karabük Üniversitesine geçici olarak tahsis edilmiştir.” Denilerek tahsis işlemi yapılmıştır.

Eflani Hayvansal Üretim ve Yönetim Meslek Yüksek Okulu’nun eğitim öğretime başlaması için hiçbir engel kalmamıştır. Başta Sayın Valimiz İzzettin KÜÇÜK’ e Eflani Kaymakamı Tolga ÖZDEMİR’ e, Rektörümüz Prof.Dr.Burhanettin UYSAL’ a, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail GÜRPINAR’ a Eflani Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL’ a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil TIRKIZ’ a, yerel ve ulusal basınımıza sonsuz teşekkür ederiz. Yüksek Okul Eflâni’mize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.