WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

CEYLAN; “HİÇBİR SİYASİ AYIRIM YAPMADAN ÇALIŞANIMIZIN YANINDA OLDUK”

Bu haber 31 Ocak 2014 - 16:32 'de eklendi ve 3.547 kez görüntülendi.

meh_bel

CEYLAN; “HİÇBİR SİYASİ AYIRIM YAPMADAN ÇALIŞANIMIZIN YANINDA OLDUK”

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Belediye İş Sendikası Karabük Şube’sini ziyaret etti.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Kemal Karadeniz, İl Başkan Yardımcısı Suat Aksu, İl ve Merkez İlçe Yönetimi ile birlikte Belediye İş Sendikası Karabük Şube Başkanı İlhami Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ceylan, 30 Mart Yerel seçimlerine iki aylık bir sürenin kaldığını ve bu seçimin ülke anlamında bölge anlamında ve Karabük anlamında hayırlı olmasını temenni ettiğini belirterek şöyle konuştu: “Belediyecilik denildiğinde akla elbette ki bu hizmetlerin yerine getirilmesi noktasında işçi kardeşlerimiz gelmektedir. Onları temsilen de siz Belediye İş Sendikası olarak faaliyet göstermeksiniz. Sizlerle uzun yıllar tanışıklığımız var. Safranbolu Belediye Başkanlığı dönemimden bu yana tanışıyoruz ve dostluğumuz hiç kesilmedi. Ben bu ziyaretimde o günleri yaşıyorum. Hafızamda o günler canlandı. O yıllarda da sizlerle hep iyi ilişkiler içerisinde olduk. Elbette ki işveren sendika olarak belli müzakereleri yürüttük; ama hiçbir zaman için bu kopma noktasına gelmedi. İlişkilerimiz gayet medeni bir şekilde sürdü. Takdir edersiniz ki biz de o zaman gerçekten işçi kardeşlerimizin, çalışanımızın hep yanında olduk. Buna sizlerde, çalışan kardeşlerimiz de şahittir. Biz o dönemde imkanlarımız ölçüsünde işçimizin hep yanında olduk. Maksimum ölçüde destek verdik. Hatta hatırlasınız normal maaş dönemlerinde işçi kardeşlerimizin maaşlarını öderken ayın 15’in de geçmişten gelen biriken toplu sözleşmeden gelen farklarını ödemeye gayret ederdik. Ben birçok işçi kardeşimizi zaman zaman karşılaştığımda eksik olmasınlar onların hep teşekkürlerini gördüm. Diyorlar ki Allah razı olsun siz olmasaydınız ev sahibi olamazdık, dediklerini duyuyorum. Bu açıdan biz her zaman alın terinin kutsal olduğu bilincindeyiz ve o çerçevede adaletli bir şekilde çalıştık. Hiçbir siyasi ayırım yapmadan çalışanlarımızın yanında olduk. Adaletli olduk. Para verilecekse adaletli dağıttık. İnşallah Allah kısmet ederse 30  Mart’ta Belediye Başkanı olduğumuzda da aynı şekilde çalışacağız. İşçimizin yanında olacağız. Tabi siz taşeron firma işçi kardeşlerimizin konusuna değindiniz. Bu önemli bir konudur. Hükümetimizde bildiğiniz gibi bu konuda bir yasa çalışmasını yürütmektedir. Onların şartlarını iyileştirmek için gereken yasal çalışmalar yapılmaktadır. Ama ben buradan ifade ediyorum ki taşeron firmadaki kardeşlerimizin sendikalaşma sürecindeki dönemlerinde ben yanlarında olacağım. Bir dedikodu yapılıyormuş Mehmet Ceylan geldiği takdirde sizi işten çıkarır gibi sözler yapılıyormuş bu külliyen yalan biz hiçbir zaman insanların ekmeği ile oynamadık, oynamayız da Hangi siyasi görüşten olursa olsun. Biz o kardeşlerimizin de buradan ifade ediyorum hepsinin maaşında düzletme, özlük haklarında düzeltme yıllık izinlerini sağlama konusunda azami gayret göstereceğim. Hepsinin ücretlerini de asgari ücretin üzerinde bir ücret ile mutlaka sağlayacağız. Yani daha rahat yaşayabilecekleri bir seviyeye getireceğiz. Buradan sizler vasıtasıyla ifade etmek isterim. Bu vesileyle sizlere tekrar teşekkür ederim.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.