WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KARABÜK TANITIM GÜNLERİ STARTI VERİLDİ

Bu haber 30 Temmuz 2022 - 13:59 'de eklendi ve 5.327 kez görüntülendi.

Karabük’ün tanıtılması konusunda geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmaların devamında bu yıl İstanbul Maltepe’de yapılacak Karabük tanıtım günleri için Karabük Valilik toplantı salonunda ilk toplantı yapıldı. Maltepe Karabük tanıtım günleri 8-11 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Dünyada yaşanan pandemi dolasıyla iki yıl ara verilen illerin tanıtım programları büyük şehirlerde yeniden başladı. Geçen yıl İstanbul Yenikapı’da yapılan Karabük Tanıtım günlerine binlerce insan katılmış Karabük’ün tarihi, turizmi, gastronomisi başta olmak üzere birçok alanda tanıtımlar yapılmıştı.

Bu yıl İstanbul Maltepe’de yapılacak olan Karabük Tanıtım günleri 8-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Karabük Valiliği toplantı salonunda yapılan toplantıya Karabük Valisi Fuat Gürel, İlçe Kaymakamları,  Belediye Başkanları, Ticaret Odası ve Kardemir temsilcileri, ilgili kurum müdürleri ve KARDERFED yetkilileri katıldı.

8-11 Eylül tarihlerinde yapılacak olan tanıtım günlerinde yapılabilecekler ve Karabük’ün daha iyi tanıtılması konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.