WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Başkan Vergili’den Hakem ve Gözlemcilere Yemek

Bu haber 31 Ocak 2014 - 16:35 'de eklendi ve 3.817 kez görüntülendi.

yem_k

Karabük İl Hakem Heyetine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından yemek verildi.

 

Büyük Kulüp’te gerçekleştirilen yemeğe katılan İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Demir Işık, İl Hakem Kurulu Üyeleri İbrahim Ayhan ve Necati Meydan, TFF-HGD Kurulu Ekrem Değirmenci, Eski İl Hakem Kurulu Başkanı İbrahim Harmanbaşı ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı katıldı. Başkan Vergili kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi.

 

İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Demir Işık,  Başkan Vergili’den 5000 Evler sahasında idmanlar sırasında bir salona ihtiyacı olduğunu, sahanın üstündeki emekliler evini kendilerine tahsis edilmesi, olmazsa kendilerine ait eğitim ve soyunma yeri yapılması, hakemlerin büyük eksikliğinin giderileceğini söyledi.

 

Başkan Vergili, en büyük projelerinin önümüzdeki 5 yıl döneminde amatör sporlarına ayırdığını, Bulak Vadisini bir spor vadisi olarak yapacağını, oradan en çok hakemlerin faydalanacağını, spor vadisinde her türlü spora hizmet edecek ünitelerin olduğunu, Belediye olarak inşaatlarını kendi işçisine yaptırdığını, 14 Sosyal Yaşam Merkezi binalarını Belediye işçisi tarafından yapıldığını, 5000 Evler sahasının yanına istenilen binayla ilgili imarlar alana baktıktan sonra en kısa süre içersinde hakemlerin toplantı yapacağı ve soyunabileceği bir binayı oraya yapılabileceğini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.