WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Yeni Araçlar İçin Kurban Kesildi

Bu haber 04 Şubat 2014 - 14:28 'de eklendi ve 3.145 kez görüntülendi.

kur_ban

Yeni Araçlar İçin Kurban Kesildi

 

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Safranbolu’ya Kazandırılan Yeni İtfaiye Araçları İçin Düzenlenen Kurban Kesme Töreninde ” Safranbolu Halkı İçin En İyi En Kaliteli Hizmeti Verme Gayreti İçerisindeyiz” Dedi.

 

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Amirliğine kazandırılan yeni itfaiye araçları için Başkan Vekili Halil Aydın, Başkan Yardımcıları Erdoğan Şenol ve Dursun Mustafa Dayıoğlu, Birim Müdür ve Amirleri ile personelin katıldığı törende “ araçların bazı eksikliklerinin tespit edilip derhal modernize edilerek Safranbolu halkının hizmetine sunulduğunu söyledi.”

 

Safranbolu’nu her geçen gün biraz daha büyüdüğünü ifade eden Başkan Aksoy ”modernize etmek yetmedi yeni aldığımız iki adet itfaiye aracımız ile inşallah halkımıza daha iyi hizmet vereceğiz. Yeni itfaiyelerden bir tanesi 28 metre uzunluğunda bir merdivene sahip ve 5 ton su kapasiteli, diğeri ise itfaiye arzösü bu da 5 ton su kapasiteli. Araçlar çok güçlü. Safranbolu’muzun her bölgesine çok kısa sürede ulaşabilecek araçlar. Şükürler olsun ki belediyemizin itfaiye birimi Safranbolu’ya yetecek kapasiteye 1gelmiş bulunmakta” dedi.

 

İtfaiye personelinin sık sık eğitimlere de girdiğini dile getiren Başkan Aksoy,  “ son bir eksiğimiz kaldı. Bu da yeni bir itfaiye binası. Bunun için projelerimiz hazır. İnşallah önümüzdeki dönemde de itfaiyemizi yeni binasında Safranbolu’ya hizmet eder bir hale getireceğiz. Böylesi güzel araçların Safranbolu’muza kazandırılmasında büyük emeği olan İller Bankasına teşekkürlerini sunuyor, bu önemli birimde görev yapan çalışma arkadaşlarına kazasız belasız bir çalışma temposu diliyorum. Safranbolu’muza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Başkan Aksoy’un konuşmasının ardından yapılan duaların ardından kurban kesimine geçilirken, daha sonrada itfaiye personeline sertifikaları verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.