WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Vergili; “Yalanı Kendine Şiar Edinmiş”

Bu haber 05 Şubat 2014 - 11:13 'de eklendi ve 3.757 kez görüntülendi.

[jwplayer mediaid=”8203″]Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan dün düzenlediği basın toplantısında Karabük Belediyesi’nin şu an 120 milyon borcu olduğunu söylemişti. Belediye Başkanı Rafet Vergili’den ise yanıt gecikmedi. Vergili Mehmet Ceylan’a verdiği cevapta “yalanı kendine şiar edinmiş, borçtan korkusu varsa adaylıktan çekilsin” dedi.

Başkan Vergili göreve geldiklerinde devraldıkları 38 milyon borcu aşağıya çektiklerini, devletten aldıkları parayı kendine yetirebilen belki de tek belediye olduklarını söyledi ve açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Yalanı kendine şiar edinerek oy toplama peşine düşmüş bir arkadaş olarak kendisine cevap verebilirim. Karabük Belediyesi’nin 120 milyon gibi bir borcu yoktur.Almış olduğumuz 38 milyonluk borçtan daha da aşağıya çektik borcumuzu.Çünkü Karabük’ün 1 lirasını heba etmeden Karabüklüye iş olarak geri çevirdik. Bunları hazmedemiyorlar. 81 vilayet içinde devletin verdiği paraya teşekkür eden belki de tek belediyeyiz. Devletten aldığı parayı kendisine yetirebilen belki de tek belediyeyiz. Anti propagandalarla Karabüklünün zekası ile alay ediyorlar ve sürekli hakaret ediyorlar. Belediyenin ödenemeyen 1 liralık borcu yoktur. İşçiye 1 lira borcumuz yoktur. Maaşlar gününde ödenmiştir. 81 vilayet içinde böyle çalışan bir belediye için net bir şekilde 120 milyon borcu var derse ben de yalanı kendine şiar edinmiş diyorum. Bu şekildeki polemiklerden çekilsin, böyle bir borçtan korkusu varsa da adaylıktan çekilsin” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

3 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
ALİ KARA06 Şubat 2014 / 11:37Cevapla

helal olsun başkanım

necati orhan08 Şubat 2014 / 12:21Cevapla

istanbulda ikame etmekteyiz ama karabükteki çlışmalardan memnunuz,fakat istanbulda daha geç başlamasına rağmen kentsel önüşümün bazı yerlerinde vatandaşa hemen 600 tl.kira hemen başladı neden karabük soğuksuda kentsel dönüşümüne girenlerin kirayardımı başlamadı üstelik 400 tl.gibi kira yardımı sn başkan siz bunu hemen çözesiniz umudumuz var zaten yine ALLAHIN İZİZNİYLE BAŞKAN SİZSİNİZ AKRABALARMIZA KARARLARINI SRUYORUZ ŞANS SİZDEN TARAFA HAYIRLI OLSUN.

seyfi demir08 Şubat 2014 / 17:16Cevapla

yürü rafet başkanım seni kimse tutamaz en ufak bir teredütün olmasın 2yede katlamassan sen bu seçimi kazandım sayma başkanım allah yolunu açık etsin adamın aslısın sen bi tanesin cennet yaptın karabükü cenet