WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Başkan Vergili’den Anlamlı Ziyaret

Bu haber 06 Şubat 2014 - 13:59 'de eklendi ve 3.153 kez görüntülendi.

tt_kk

Başkan Vergili’den Anlamlı Ziyaret

 

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’den anlamlı ziyaret. Başkan Vergili, Özel Aylin Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek rehabilitasyon merkezi yetkilileri ile görüşüp çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette eğitim öğretim gören çocukların velileri ile de görüşen Karabük Belediye Bakanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili okul yetkilileri ve velilerin sorunları dinledi.

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri Başkan Vergili’ye yaptıkları çalışmaların engelli vatandaşlar için çok faydalı olduğunu söyleyerek başkan Vergili’den engelliler için özel park ve bazı eksiklikler için destek istediler. Gerçekleştirdiği ziyarette  belediye tarafından yapılan hizmetler hakkında da bilgilendirmelerde bulunan Vergili; “Bizim belediyecilik anlayışımız sosyal projelerin şehircilik kadar önemli olduğu noktasındadır. Modern bir şehirde bütün vatandaşlarımıza yönelik adımlar atmak zorundayız. Engelli vatandaşlarımız için gereken neyse belediye olarak hazırız. Sizlerin taleplerini dinledik ve bize iletmiş olduğunuz talepleri kesinlikle yerine getireceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.