WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Vatan Hastanesi Personeline Destek Büyüyor

Bu haber 18 Şubat 2014 - 13:16 'de eklendi ve 3.673 kez görüntülendi.

[jwplayer mediaid=”8377″]

Faaliyetleri durdurulan Vatan Hastanesinin önünde bekleyen personeline, KARDEMİR işçileri, aileleri, siyasi parti temsilcileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da destek verdi.

Hastane çalışanlarından İrem Saraç, yaptığı açıklamada, eylemlerine destek veren ve haklı davalarında yanlarında olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

7 aydır maaşlarını alamamalarına rağmen, menfaat gözetmeksizin hastaneden ayrılmadıklarını vurgulayan Saraç, “Burada verdiğimiz mücadeleye kimisi yanımıza gelerek, kimisi de duaları ile destek verdi. Bu hastaneye ilimize senelerce hizmet etti. Bu şehir emeğin başkentidir. Hastanemizin sorununu ileri ki günlerde ilimize ziyarette bulunacak Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talebinde bulunacağız, anlatacağız. Biz hastanemizin kapanmasını istemiyoruz. Verilen sözlerin de tutulmasını istiyoruz” diye konuştu.

Hastanenin geçmişinin anlatıldığı slayt gösterildiği sırada gruptan bazılarının ağladığı görüldü.

Dilek balonlarının havaya bırakılmasının ardından personel, hastane önünden ayrıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.