WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KİLİS VALİSİ RECEP SOYTÜRK’E ZİYARET

Bu haber 05 Ekim 2022 - 14:01 'de eklendi ve 1.351 kez görüntülendi.

BRTV’nin yayıncı kuruluş olduğu “Anadolu Televizyonları Ulusal Uydu Ortak Yayın Platformu” için Hatay’da bulunan BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Kilis’e geçerek daha önce Eflani Kaymakamlığı yapmış sonra ise ülkenin değişik ilçelerinde kaymakamlık görevinde bulunmuş, ve şuanda Kilis Valisi görevini yürüten Recep Soytürk’ü ziyaret etti. BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’ya ziyarette Elmas Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kavi’de eşlik etti. 9 televizyon kanalının bir araya gelmesi ile oluşturulan “Anadolu Televizyonları Ulusal Uydu Ortak Yayın Platformu” hakkında BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya Vali Recep Soytürk’e bilgiler verdi.

Ziyaret sonrası memnuniyetini dile getiren Vali Soytürk ise Çetinkaya’ya Kilis hakkında bilgiler verdi. Soytürk ‘’Kilis genel olarak Türkiye’de insanların aklında ufak bir şehir, hatta çoğu insan il olduğunu bilmiyor böyle bir dezavantajımız var. Halbuki biz 1995 yılında il olmuşuz Gaziantep’ten ayrılmışız. Kendine özgü gastronomisi var ve bunların büyük bir kısmını tescilledik, tescilleme çalışmamız devam ediyor. Cennet çamurumuz var, ekşili kebabımız var, katmerimiz var çok özel yemeklerimiz tescil çalışmasını devam ettiriyoruz. Bir taraftan da 427 tane tescilli binamız var, bunların büyük bir kısmını da onarmış durumdayız. ‘’

Anadolu Televizyonları Ulusal Uydu Ortak Yayın Platformu’nun faydalı olduğunu hayırlı olmasını dileyen vali Soytürk ilk görev yeri olan Eflani’ye selam yolladı.  Soytürk ‘’Kilis’ten haberlerin tüm Kilislilere ulaşması için ki İstanbul’da hatırı sayılır bir Kilis nüfusu vardır çok faydalı olduğunu düşünüyorum hayırlara vesile olmasını dilerim. Benim ilk görev yerim Eflani’dir, ilk göz ağrımdır dolayısıyla hem Eflâni’ye, Safranbolu’ya tüm Karabük’e buradan selam yolluyorum dostlara selam olsun.’’

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Elmas Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kavi  görüşme sonrası Vali Soytürk’e madenci heykeli ve Safranbolu’ya özel ürünler hediye etti. Vali Soytürk ise  Kilis’e özel zeytinyağı hediye etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.