WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

BARTIN ARIT AYDINLAR DERNEĞİNDEN ZİYARETLER

Bu haber 05 Ekim 2022 - 16:40 'de eklendi ve 1.736 kez görüntülendi.

ALMANYA BARTIN ARIT AYDINLAR DERNEĞİ TBMM’DE BANKOĞLU VE TUNÇ’U ZİYARET ETTİ

Almanya’da başarı ile faaliyet gösteren Bartın Arıt Aydınlar Derneği yöneticileri bugün TBMM’ye giderek Bartın CHP Milletvekili Aysu Bankoğlu ve Bartın AK Parti Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Bartın Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Yılmaz da katıldı.

Almanya Bartın Arıt Aydınlar Derneği Başkanı Ali Poyraz ve dernek sekreteri Ali Bulut Bartın Arıt bölgesi ile ilgili hazırladıkları raporu AK Parti Bartın Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’na sundu. Raporda Arıt bölgesinin başta ulaşım ve altyapı ile ilgili sorunları ve bölgenin eksikleri yer aldı.

Almanya Bartın Arıt Aydınlar Derneği Başkanı Ali Poyraz ve dernek sekreteri Ali Bulut Bartın AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç’u ziyaretinde ise yakın zamanda AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine gelmesi nedeniyle hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.