WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

GENÇ YARENLER YERALTI TUZ ŞEHRİNDE KİTAP OKUDU

Bu haber 06 Ekim 2022 - 15:42 'de eklendi ve 1.281 kez görüntülendi.

Yarenler Okuyor projesi kapsamında Yeraltı Tuz Şehrinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organize ettiği etkinlikte öğrenciler kitaplarıyla katıldılar. Çankırı Valisi Abdullah Ayaz ve eşi Melike Ayaz da öğrencileri yalnız bırakmadı.

Kitaplarını yanında getiren öğrenciler, okuma kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Yeraltı Tuz Şehrinde kitap okudular.

Her yerde eğitimin ve okumanın önemine dikkat çekilen etkinliğe ayrıca Vali Yardımcısı Recep Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve öğretmen de katıldı.

Programda konuşan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz öğrencilere günde en azından 10 sayfa kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Kitap okumanın gençlerin gelişimi üzerindeki önemine değinen Vali Ayaz, Yarenler Okuyor projesi kapsamında gerçekleştirilen bu etkinlik ve benzer etkinliklerin devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarenler Okuyor Projesi, Çankırı Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 2021 yılında uygulanmaya başlandı. Proje ile kitap okuma alışkanlıklarının artırılması amaçlanıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.