WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

ASKON ABD BAŞKANI ÖZMEKİK’TEN TÜRKİYE YÜZYILINA DESTEK

Bu haber 28 Ekim 2022 - 18:19 'de eklendi ve 1.673 kez görüntülendi.

Anadolu Aslanları İş İnsanları derneği ABD bölge Başkanı Ayhan Özmekik Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Yüzyılı projesi ile ilgili bir açıklama yayımladı . Özmekik’in açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

‘’Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Türkler olarak Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına daha bugünden büyük bir heyecanla, şevkle, coşkuyla hazırlanıyoruz. Anadolu toprakları üzerinde son bin yılda kurulan 3’üncü devletimiz olan Türkiye cumhuriyetinin siyasi, ekonomik, sosyal, kültürel ,diplomatik alanlarda milletçe hayalini kurduğumuz seviyeye çıkartacak çalışmaların yanında olacağız.
Askon USA olarak Cumhuriyet’in ikinci yüzyılına dair yeni vizyon ortaya koyacak olan Türkiye Yüzyılını destekliyoruz ve bu desteğimizi çok uzaklardan göstermek üzere, her gün yüz binlerce aracın geçtiği New York ile New Jersey’i bir birine bağlayan New York’ta trafiğin en yoğun olduğu Lincoln tünelinde Şanlı Bayrağımız’ın resmi billboarda gösterilmeye başlandı.
Anadolu Aslanları iş insanları Derneği (Askon USA) Amerika Şubesinin öncülüğünde yayınlanan Cumhuriyet Bayramı reklamı, çoğunluğu yabancı, günde ortalama 500 bin kişinin geçtiği Lincoln tünelinin girişindeki bilboardlar’da “Happy Republic Day Turkey” ve “Türkiye Yüzyılı”olarak yer aldı.
Bu reklamın hazırlanmasında bizden desteğini esirgemeyen üyelerimiz ;Alihan Hanoğlu(Alihan’s Restaurant), Bahadır Karakaş(Tek Card Payment), Ömer Şahin(Swedesboro Diner), Abdullah Yıldız(Malaga Diner), Kadir Taşkın(Taşkın Bakery), Fatih Karataş(Blue Fig Restaurant) işletmelerine teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 99.yılını kutluyor, İstiklal Harbi’nin tüm kahramanları ile Cumhuriyetin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tazimle anıyoruz.’’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.