WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Başbakan Erdoğan “Karabük’ün çok başarılı bir rektörü var”

Bu haber 06 Mart 2014 - 17:05 'de eklendi ve 4.593 kez görüntülendi.

 

zz_lm

Başbakan Erdoğan “Karabük’ün çok başarılı bir rektörü var”

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün sabah Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yerel televizyon sahip ve yöneticileri ile yaklaşık 2.5 saat süren bir toplantı yaptı. İllerden gelen televizyon yöneticileri Başbakan Erdoğan’a kendi illeri ve ülke gündemi ile ilgili sorular yönetttiler, Başbakan’da bu sorular üzerine değerlendirmelerde bulundu.

BRTV yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın Karabük’le ilgili soruları ve özellikle de Karabük Üniversitesi’nde son 5 yılda çok büyük mesafeler katedildiğini vurgulaması üzerine Başbakan Erdoğan “Evet, biliyorum. Karabük Üniversitesi çok büyük mesafeler kat etti. Karabük Üniversitemizin başında çok başarılı bir rektörümüz var.” dedi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha önce de, çeşitli vesilelerle yaptığı konuşmalarda Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal ile ilgili övgü dolu cümleler kullanmıştı. Dün de, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen yerel medya yöneticilerinin bulunduğu bir ortamda bir kez daha aynı duygularını tekrarlamış oldu. Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Rektörü Burhanettin Uysal’da bugün BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ile yaptığı görüşmede “Sayın Başbakanımızın bizim ve üniversitemiz için söylemiş olduğu sözler ve güzel duyguları için çok teşekkür ediyorum. Biz bu başarıyı Karabük halkı ile birlikte elde ettik. Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Karabük Milletvekilimiz ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Osman Kahveci ile Kalkınma Bakan Yardımcılığı yapmış olan Sayın Mehmet Ceylan’ın da bu başarıda emek ve katkıları çok büyüktür. Hepsine teşekkür ederim. Dün akşam BRTV’de ve ulusal kanallarda Sayın Başbakanımızla birlikte haberinizi izledim. Sizi de kutluyorum.”kutluyorum.” dedi.

 

Başbakan Erdoğan’ın Anadolu Medyası ile buluşma toplantısına ilimizden katılan tek gazeteci olan Mehmet Çetinkaya, Karabük’lü işadamları Çelikoğlu firmasının sahipleri Mehmet ve Remzi Özçelik tarafından bir ara BRTV’ye getirilen ve “Mehmet bey siz zaman zaman Sayın Başbakanımızla karşılaşıyorsunuz. İlk karşılaştığınızda bu fotoğrafı kendilerine hediye edin” dedikleri ve 2000’li yılların başlarında Safranbolu’da Remzi Gür ve Hüseyin Doğan’ın misafiri olduğu konağın bahçesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte çektirdikleri fotoğraf ile gümüş tepsi içinde özel hazırlanmış Safranbolu Lokumu’nu Başbakan Erdoğan’a hediye etti. Uzun süre fotoğrafı inceleyen Başbakan Erdoğan, “13 yıl önce ne kadar da gençmişiz. Yaşlanıyoruz galiba” diyerek espri yaptı ve çok duygulandığını belirterek Mehmet Çetinkaya’ya teşekkür etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Karabük’e uzun süredir gelemediğini ancak bu ayın sonlarına doğru(26 Mart) Karabük’e gelmeyi planladıklarını da belirterek BRTV aracılığı ile Karabüklülere selam ve sevgilerini iletti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.