WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

AVRUPA İLE GÖNÜL KÖPRÜSÜ BRTV’YE BİR PLAKET DAHA

Bu haber 08 Kasım 2022 - 18:21 'de eklendi ve 1.337 kez görüntülendi.

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Gelsenkirchen şehrinde faaliyet gösteren Türk – Alman Yardım Sevenler Derneği tarafından BRTV’ye plaket verildi.

Türk – Alman Yardım Sevenler Derneği Tarafından Bu yıl 17.si düzenlenen eğitime katkı balosu yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gecede BRTV’ye derneğe katkılardan dolayı plaket taktim edildi.

Münster Başkonsolosluğu Muavin Konsolos Sevim Dağkılıç tarafından verilen plaket’i BRTV Almanya Temsilcimiz Ali İnan teslim aldı.

27 yıldan bu yana yayın hayatını aralıksız sürdüren BRTV başta Almanya olmak üzere Avrupa’da ki yüzbinlerce gurbetçi ile gönül köprüsü kurmayı başardı. BRTV’ye ulaşan ihbarlar neticesinde Avrupa’da yaşayan birçok vatandaşımızın sorunu Anadolu Ekranı BRTV’den Dünya’ya yansıdı. Almanya’da ve Avrupa’da yer alan dernek, cemiyet ve Sivil Toplum Kuruluşları ile de işbirliği içinde yapılan haberler ve programların yanı sıra Avrupa’da boy gösteren Türk kökenli bilim insanlarımızın başarılarından, siyasetçilere ve birçok başarı öyküsüne BRTV ekranlarında yer verildi. Daha önce BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’ya Avrupa ziyaretlerinde Almanya’nın KRV eyaletinde faaliyet gösteren Ankaralılar Derneği, Saarland Eyaletinde faaliyet gösteren Karaelmaslılar Derneği’nden, Avrupa Zonguldaklılar Derneği’nden, Almanya Bartınlılar Derneği’nden yaptığı katkılardan ötürü plaketler takdim edilmişti. Son olarak ise bu onurelerTürk Alman Yardımsevenler derneği tarafından BRTV’ye verilen ve Almanya temsilcimiz Ali İnan’ın teslim aldığı plaketle taçlandı. BRTV bu plaketlerle Avrupa ve Türkiye arasında gönül köprüsü oluşturduğunu bir kez daha göstermiş oldu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.