WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

HASTANEYE GİDERKEN KAZA YAPTILAR

Bu haber 18 Kasım 2022 - 13:34 'de eklendi ve 2.345 kez görüntülendi.

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin bariyere çarpması sonucu yaşlı kadın yaralandı.
Kaza Kastamonu – Karabük karayolu Çevrikköprü mevkiinde meydana geldi. Mehmet Kiremitçi (49) idaresindeki 57 DA 557 plakalı otomobil Karabük istikametine seyir halindeyken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak bariyere çarptı. Yaralanan sürücü ve yanındaki Satiye Alacan (72), sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kastamonu’nun Araç ilçesinden Karabük’te tedavi için yola çıktığı öğrenilen Alacan, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
İnceleme başlatılan kazadan yara almadan kurtulan sürücü Kiremitçi, rampa aşağıya indiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirterek, hastaneye gitmek için Kastamonu’nun Araç ilçesinden yola çıktıklarını söyledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.