WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

ÇETİNKAYA İLE AKTÜRK GÖRÜŞMESİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Bu haber 18 Kasım 2022 - 14:20 'de eklendi ve 1.722 kez görüntülendi.

BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın, Kilisli iş insanı ve Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk ile yaptığı röportaj Anadolu Ekranı BRTV’den yayınlanmaya başladığı andan itibaren büyük ilgi gördü. Dün akşam Türkiye saati ile 21.30’da Anadolu ekranı BRTV’den yayınlanan program ilk dakikalarından itibaren izleyenler tarafından ilgiyle izlendi.

Geçtiğimiz haftalarda BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, Kilis Vakfı Başkanı, hayırsever iş insanı Yaşar Aktürk tarafından Avcılar’da satın alınarak Kilis’ten ve Anadolu’dan İstanbul’a okumaya gelen öğrenciler için ücretsiz olarak kullanıma açılan yurdun açılışına katılmıştı. Aktürk hizmete açtığı yurda Hak’kın rahmetine kavuşan eşi Alev Aktürk ile kendi ismini vermiş yurdun açılış programının tamamı da BRTV ekranlarından yayınlanmıştı. Üst düzey isimlerin katıldığı açılışın ardından bir süre geçtikten sonra tekrar özel bir röportaj için BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya, hayırsever iş insanı Yaşar Aktürk’ü BRTV izleyenlerinin daha yakından tanıması için yarım saati bulan bir program daha gerçekleştirdi.

Yaşar Aktürk ve Mehmet Çetinkaya arasında geçen samimi röportajda Aktürk, çocukluk yıllarından, iş hayatına atıldığı anlara ve bir dönem Türkiye gündemine damga vurmasına kadar birçok konuyu paylaştı. 9 yaşında yetim kalan, babasından kalan berber dükkanını işleterek çocuk yaşlarda ailesine bakan, ardından başladığı sınır ticareti ile kapalı çarşıya yolu düşen Aktürk, şu an Dubai’de altın madeni bulunan Muhammed Şekerci ve dönemin başbakanı Turgut Özal ile yaşadıklarına kadar birçok konuya değindi.

Yok böyle hayat denebilecek kadar anılarla dolu, nam-ı değer berber Yaşar’ın hayatından kısa kesitleri BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’ya anlattığı programın tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.