WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

”YILIN DOKTORU’ ÖDÜLÜ BAŞHEKİM ÇEBİ’NİN

Bu haber 17 Aralık 2022 - 10:48 'de eklendi ve 1.792 kez görüntülendi.

Karabük Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Taylan Çebi “Yılın Doktoru-Yılın Yenilikçi Diş Hekimi” ödülünün sahibi oldu.

Başhekim Çebi Türkiye’nin Sağlık oskarları olarak nitelendirilen Doktor club Awards’da  “Yılın Doktoru-Yılın Yenilikçi Diş Hekimi” kategorisinde Türkiye’de ilk 3’e kalmıştı. Çebi sosyal medya hesabından yapıtığı paylaşım ile “Yılın Doktoru-Yılın Yenilikçi Diş Hekimi” ödülünü aldığını bildirdi.

Çebi paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Yılın Doktoru-Yılın Yenilikçi Diş Hekimi” kategorisinde 2022 yılının kazananı olarak bu anlamlı ödülü alırken Karabük’ümüzün, Karabük Üniversite’mizin, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastane’mizin adını ülkemiz çapında duyurmak benim için paha biçilmez bir şeref,onur ve gurur oldu. Karabük’e geri geldiğim günden beri bir hekim, bir akademisyen ve bir yönetici olarak vatanımız ve milletimiz için, şehrimiz için elimden gelenin hep fazlasını yapmaya gayret ettim ve etmeye de devam edeceğim.

İnşallah şehrimizin, üniversitemizin, hastanemizin adını çok daha iyi yerlerde duyurma onurunu da Allah’ım bizlere nasip eder.
Destek veren tüm aileme, meslektaşlarıma, arkadaşlarıma, hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.