WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

EFLANİLİ ÖĞRENCİ ALİ EREN İŞLEK İSTANBUL’DA RESİM YARIŞMASINDA 1. OLDU

Bu haber 24 Aralık 2022 - 15:37 'de eklendi ve 3.528 kez görüntülendi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele günü kapsamında “Şiddetsiz bir dünya hayal ediyorum ” temalı resim yarışması düzenlendi. Resim yarışmasında İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Eflanili Ali Eren İşlek’in yaptığı resim Gaziosmanpaşa ilçe 1.’si oldu.

“Şiddetsiz Bir Dünya Hayal Ediyorum” resim yarışmasında Ali Eren İşlek Gaziosmanpaşa ilçe 1.’si  Ümmet Furkan Tekin Gaziosmanpaşa ilçe 3.’sü oldu.

Öğrencilere hediyelerini Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta takdim etti.

Resim yarışmasında 1. olan Ali Eren İşlek ‘’21. Yüzyılda kadına ve çocuklara şiddet artık tüm dünyada yok olmaya başladı. Ülkemizde ise halen kadına yönelik şiddet haberleri beni çok üzüyor yaptığım resimde de acı çeken bir kadını çizdim 1. olmaktan son derce mutluyum ‘ dedi

BRTV ailesi olarak Eflanili hemşehrimiz Ali Eren İşlek’i tebrik ederiz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.