WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

[jwplayer mediaid=”8858″]Karabük Alzheimer Derneği Kuruldu

 

Karabük Alzheimer Derneği kuruldu. Başkanlığını Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından Nöroloji Uzm. Yardımcı Doç. Dr. Ömer Hakan Yavaşoğlu’nun yaptığı derneğin, ilk faaliyeti ise Yaşlılar Haftasında düzenlenecek.  Ömer Hakan Yavaşoğlu 22 Mart’ta Karabük Üniversitesi’nde düzenleyecekleri “Yaşlılık, Bunama ve Alzheimer Hastalığı tanıtım ve bilinçlendirme toplantısı”na tüm Karabüklüleri davet etti.

 

Dernek yöneticileri bugün düzenledikleri basın toplantısında ilk olarak bölgemizde yeni kurulan Alzheimer Derneğinin amaçlarını ve ne tür faaliyetlerde bulunacağını anlattılar.

 

YAŞLILIK, BUNAMA VE ALZHEİMER HASTALIĞI TANITIM VE BİLİNÇLENDİRME TOPLANTISI:

22 Mart’ta Karabük Üniversitesi Bektaş Açıkgöz konferans Salonu Saat: 13.00’da düzenlenecek.

 

Alzheimer Derneğinin Yöneticileri:

MUSTAFA MUHSİN OĞUZ      – YÖN.KUR.SAYMANI

GÜLAY YAVAŞOĞLU                 –  YÖN.KUR.SEKRETERİ

ÖMER HAKAN YAVAŞOĞLU   –  YÖN.KUR.BAŞKANI

MUSTAFA DEMİRAL                  –   YÖN.KURULU ÜYESİ

ERSİN AYDIN                                –   YÖN.KUR.ÜYESİ

 

Dernek Yöneticilerinin bugün düzenlediği tanıtım toplantısına Karabük Tabip Odası Başkanı Talat Bayburtluoğlu da katıldı.

Karabük Alzheimer Derneği Kuruldu

[jwplayer mediaid=”8858″]Karabük Alzheimer Derneği Kuruldu   Karabük Alzheimer Derneği kuruldu. Başkanlığını Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından Nöroloji Uzm. Yardımcı Doç. Dr. Ömer Hakan Yavaşoğlu’nun yaptığı derneğin, ilk faaliyeti ise Yaşlılar Haftasında düzenlenecek.  Ömer Hakan Yavaşoğlu 22 Mart’ta Karabük Üniversitesi’nde düzenleyecekleri “Yaşlılık, Bunama ve Alzheimer Hastalığı tanıtım ve bilinçlendirme toplantısı”na tüm Karabüklüleri davet etti.   Dernek […]

5.544

BU VIDEOLARDA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.