WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Rektör Prof.Dr. Burhanettin Uysal’ın YGS Açıklaması

Bu haber 20 Mart 2014 - 15:05 'de eklendi ve 2.743 kez görüntülendi.

aa_rek

Rektör Prof.Dr. Burhanettin Uysal’ın YGS Açıklaması

2014 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS), 23 Mart 2014 Pazar günü bütün ülkemizde gerçekleştirilecek. Karabük ilinde 8818 öğrencinin katılacağı YGS için Karabük İlinde ve Safranbolu’da 23 bina, 354 salon ve 1060 personel görevlendi.

 

Konuyla ilgili  Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal yaptığı açıklamada; “Bu organizasyonun yapılmasında katkı sağlayan başta Valimiz Orhan Alimoğlu’na, Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye, Emniyet Müdürümüz Serhat Tezsever’e, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürümüz Ahmet Göktürk’e ve Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Gürpınar’a teşekkürlerimi arz ediyorum.

Uzun ve yoğun bir çalışma sürecini geçirerek hazırlandığınız, hem sizlerin hem ailelerinizin hem de ülkemizin geleceğinin şekilleneceği bu sınavda, geleceğimizin teminatı Siz Sevgili Gençlerimize başarılar diliyorum.

Değerli hemşerilerimi de Karabük ilinde ve Safranbolu’da yapılacak, öğrencilerimiz için çok önemli bu sınavın barış ve huzur ortamında geçmesi için duyarlı olmaya davet ediyorum. Öğrencilerimizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen değerli anne, baba ve öğretmenlerine teşekkürlerimi arz eder, öğrencilerimize başarılar diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.