WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Sakatlar Derneği’nde Muhittin Yılmaz Yeniden Başkan

Bu haber 05 Nisan 2014 - 16:38 'de eklendi ve 3.365 kez görüntülendi.

sakat_lar

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi’nin 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Kurulda Muhittin yılmaz Başkan oldu. Yılmaz bugün yaptığı açıklamada yönetimini tanıttı ve sözlerini şu şekilde sürdürdü;

“1996 Yılında kurulan derneğimizin 23-03-2014 tarihinde yapılan 8.olağan genel kurulu görev dağılımı yapmış olup Başkanlığa Muhittin YILMAZ Başkan Yardımcısı Mustafa TORANOĞLU Mali Sekreter Hüseyin ELMACI Şube Sekreteri Mehmet ERGİN Üye Mustafa AKMAN Üye Dilek ARI ve Üye Meryem HIŞIR olarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlamış bulunmaktayız.

Derneğimiz özde ortapedik genelde tüm engellilere hizmet vermektedir. Derneğimiz hayır sever Karabük halkının ve Karabük şehri emin büyüklerimizin vermiş olduğu destek ve yardımlarla 17 yılı aşkın engelli arkadaşlarımızın eğitim istihdam tekerlekli sandalye akülü sandalye buna benzer birçok konuda destek ve yardımcı olduk onlarca arkadaşımıza iş bulma konusunda yardımcı olduk.

Karabük Valiliğine bağlı Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Karabük Belediyesi, Müftülük, Aile ve Sosyal Politakalar İl Müdürlüğü ve bunun gibi birçok kurum ve kuruluşlarla ortak proje çalışmaları içinde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz inanıyoruz ki siz Karabük halkı olarak bundan sonrada vereceğiniz desteklerle sıkıntıların ve sorunların üstesinden geleceğiz engelsiz sorunsuz bir Karabük için sizler bizlere yetersiniz tüm Karabük halkının destek ve yardımlarını bekler saygılar sunarız.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.