WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Türk Polis Teşkilatı 169. yılını kutluyor

Bu haber 08 Nisan 2014 - 13:17 'de eklendi ve 2.164 kez görüntülendi.

tt_yy

Türk Polis Teşkilatı 169. yılını kutluyor.

Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 169. Yılı etkinlikleri çerçevesinde dün Yenişehir Camiinde şehitler için mevlüt okutuldu.

Daha sonra ise  İl Emniyet Müdürü Serhat TEZSEVER ile beraberinde Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinden oluşan bir heyetle şehit polis memurları mezarları başında anıldı.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü İdil İlçe Emniyet Amirliği kadrosunda görevli iken 24.06.1994 günü saat 22.00 sıralarında İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası ve lojmanlarına PKK terör örgütü mensuplarınca havan,  roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulması sonucu ŞEHİT düşen Polis Memuru Nazif TOPSAKAL’a Kapullu Köyü Mahallesi Mezarlığındaki kabri başında;

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Kulp İlçe Emniyet Amirliği kadrosunda görevli iken 06.05.2007 günü saat 20:45 sıralarında Adliye Lojmanları Polis Noktasında görev yaptığı sırada PKK terör örgütü mensuplarınca roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunulması sonucu yaralanarak tedavi gördüğü Ankara GATA’da 18.05.2007 günü ŞEHİT düşen Polis Memuru Recep ÇAKIL’a Yenice İlçesindeki kabri başında anma ziyaretinde bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.