WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

GAZETECİ YAZARLAR CEHENNEMAĞZI’NA GELİYORLAR

Bu haber 04 Temmuz 2023 - 21:04 'de eklendi ve 1.617 kez görüntülendi.

Karadeniz Ereğli’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen 23. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında tanınmış gazeteci ve yazarlar Ereğli’ye geliyorlar.
8 Temmuz saat 15.00’da “Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali” etkinlikleri kapsamında Cehennemağzı mağaralarında “Geleceğe Bakış” konulu panel gerçekleştirilecek.
Çağdaş Gazeteciler Derneği Zonguldak Şubesi tarafından organize edilen Panele konuşmacı olarak Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, Halk TV program yapımcısı Şule Aydın, Gazeteci-yazar Barış Pehlivan, Gazeteci-yazar Timur Soykan katılacak.
Söyleşi sonrası Barış Pehlivan ve Timur Soykan kitaplarını imzalayacaklar.
Etkinlik 2001 yılında ziyarete açılan, mitolojiye göre Herkül’ün kendisine verilen görevi yerine getirmekte faydalandığı, mitolojik hikayesi ve Roma dönemine ait gizli ibadet yerleriyle, yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanları arasında yer alan Cehennemağzı Mağaralarında gerçekleştirilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.