WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

BARTIN IRMAĞI SAĞANAK NEDENİYLE TAŞTI, İŞ YERLERİ SU ALTINDA KALDI

Bu haber 09 Temmuz 2023 - 21:58 'de eklendi ve 742 kez görüntülendi.

Bartın’da etkili olan sağanak nedeniyle kent merkezinden geçerek Karadeniz’e dökülen Bartın Irmağı Kemerköprü mevkisinde taştı.

Kuvvetli yağış nedeniyle Bartın Irmağı’nın su seviyesi 8 metre yükseldi, taşma riskine karşı evlerin bodrum katları ve iş yerleri boşaltıldı. Irmak boyunda yürüyüş yolları, banklar ve iskeleler ile gezi alanları su altında kaldı.

Irmak çevresi ve Tersane Caddesi’nde güvenlik önlemleri alındı. Irmağın taşma riskine karşı evlerin bodrum katları ve iş yerleri boşaltıldı.

Emniyet ekiplerinin tedbir aldığı bölgede tüm araçlar kaldırıldı, ırmak boyu yaya ve araç giriş-çıkışlarına kapatıldı.

Etkisini devam ettiren yağışlarla su seviyesinin 10 metreyi aşması sonucu ırmakta taşkın yaşandı. Akarsu çevresindeki taksi ve dolmuş durağı ile market, lokanta gibi iş yerleri su bastı.

Güvenlik önlemlerini artıran ve bölgeye vatandaşların girmesine izin vermeyen polis ekipleri, ırmağın geçtiği mevkilerde dikkatli olunması yönünde sık sık uyarı anonsları yapıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.