WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

YENİ HASTANENİN İLK BEBEKLERİ

Bu haber 05 Mayıs 2014 - 15:21 'de eklendi ve 2.701 kez görüntülendi.

YENİ HASTANENİN İLK BEBEKLERİ

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk bebekler dünyaya geldi.

Beşbinevler’de bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesindeki Kadın Doğum Servisi Karabük Eğitim Araştırma Hastanesinin yeni binasına taşındı ve bu binada hizmet vermeye başladı. Ve yeni hastanede ilk bebekler dünyaya geldi. Bebeklere kamu Hastaneler Birliği sertifika verdi.

Karabük Eğitim Araştırma Hastanesinde yeni doğan ünitesinde bir açıklama yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kara; Bugün burada çok sevinçli ve mutlu bir olaya tanık olmak için geldik. Yeni hastane binamızın geçici kabulünün yapılması ve yapı kullanım belgesinin alınmasıyla hastanemizin bölümlerini kademe kademe açıyoruz.

Bu hafta sonu daha önce Beşbinevler ek binamızda hizmet vermekte olan kadın doğum servisimizi yeni yerine taşıdık; biliyorsunuz ki eski binanın şartları ve fiziki yapısı uygun değildi. Karabük halkı en iyisini hak ediyor, bugün de bunu gerçekleştirmenin mutluluğu içersindeyiz, taşınmamızın ilk meyvelerini almış bulunuyoruz. Bu yeni modern konforlu çok daha sağlıklı hastanemizde ilk bebeklerimiz dünyaya merhaba dedi. Bugün onlara hoş geldiniz demek hem de anne ve babalarının mutluluklarına ortak olmak için buradayız. Başta annesi ve babasını kutluyoruz minik bebeklerimize bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı olmasını arzu ediyor ailelerine yakınlarına ve milletimize hayırlı birer evlat olmalarını umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.