WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Hemşirelerden Başkan Vergili’ye Ziyaret

Bu haber 13 Mayıs 2014 - 14:48 'de eklendi ve 2.915 kez görüntülendi.

hem_si

Dünya Hemşireler Günü Nedeniyle
Başkan Vergili’ye Ziyaret

12-18 Mayıs Ebeler ve Hemşireler Haftası münasebetiyle Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete KBÜ Sağlık Yüksek Okulu Hemşerilik Bölümü Öğretim Üyeleri, Sağlık Meslek Lisesi Öğretim Üyeleri, Sağlık Koleji Öğretim Üyeleri, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Kamu Hastaneler Birliği Ebeler ve Hemşireler Haftası nedeniyle Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi tabur alanındaki makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vergili; “Malum hemşire kardeş demektir. Koruyucu sağlık hizmetlerini en ücra köşelere kadar ulaştırma görevini ifa ediyorlar. Bu vesile ile kutsal görevi yerine getiren bütün ebe ve hemşirelerimizi kutluyor, sağlık alanında sağlanan başarılardaki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Sağlık hizmetlerindeki başarıda büyük payı olan hemşirelerimizin Dünya Hemşireler gününü kutluyorum. Kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.