WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

VERGİLİ:“AK PARTİ İÇİNDEKİ FETÖ ARTIKLARI CUMHUR İTTİFAKINI ZEDELEMEYE ÇALIŞIYOR”

Bu haber 20 Eylül 2023 - 17:38 'de eklendi ve 3.332 kez görüntülendi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin MHP İl Kongresinde yaptığı konuşma sırasında, “AK Parti içindeki FETÖ artıkları cumhur ittifakını zedelemeye çalışıyorlar” şeklindeki sert çıkışına henüz AK Parti’den yanıt gelmedi.

Hafta sonu yapılan, MHP Karabük 14. Olağan İl Kongresinde 3 dönemden bu yana Karabük Belediye Başkanı olan Rafet Vergili’nin “AK Parti içindeki FETÖ artıkları cumhur ittifakını zedelemeye çalışıyorlar” şeklindeki söylemi gündem oldu. Vergili kongrede şu konuşmayı yaptı;

‘Son zamanlarda söylemler var Rafet Vergili, Cumhur İttifakının karşısında. Nasıl cumhur ittifakının karşısındayız? Tayyip Bey 98 Bin oy aldı, AK Parti 59 Bin 500 oy aldı. Nerde Milliyetçi Hareket Partisinin oyları o zaman? Nasıl karşısındayız? Nasıl bir propaganda yapmışız? Bir tane fire bile vermedik bu güne kadar. 15 Temmuzdan sonra Tayyip beyin hakkında bir tek söylemde bulunduk mu? Tabi yörenin hizmetleri ile ilgili AK Parti hakkında söylemlerde bulunmuş olabiliriz, bulunduk da. Eski il başkanları ile ilgili söylemlerde bulunduk. Bizim en tabi hakkımızdır eleştirmek, bizde eleştiriliyoruz.

Şuanda söylenen söz şu ‘Cumhur ittifakını rencide edecek şekilde, Cumhur ittifakını sıkıntıya sokacak şekilde Rafet Vergili söylemlerde bulunuyor.’ Bende diyorum ki, kim sıkıntıya düşüyorsa çıksın boyunu bir görelim bakalım. Onlar AK Partili mi, değil mi bir görelim bakalım. Bugün FETÖ’nün limanı olmayan tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Şuanda AK Partinin içerisindeki FETÖ artıkları Karabük’teki Cumhur İttifakını zedelemeye çalışmaktadır.’

Rafet Vergili’nin AK Parti içindeki FETÖ artıkları, sözleri ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt “Ben o kongrede idim. Divan Başkanı misafirler arasında beni de anons ederek, beni onurlandırdı. Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin sözlerine gelince bildiği bir şey varsa, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunsun. Biz Cumhur İttifakının ruhuna uygun hareket ederek her hangi bir cevap vermiyoruz. Vereceksek kurullarımızda ve milletvekillerimiz ile değerlendirir, bir cevap verilmesi gerekiyorsa veririz” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.