WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AYŞE SUCU’DAN TAZİYE ZİYARETİ

Bu haber 28 Eylül 2023 - 14:36 'de eklendi ve 2.723 kez görüntülendi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu, İyi Parti İl Başkanı Recep Yılmaz ve Teşkilat Yöneticileri ile birlikte BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Yardımcısı Osman Çetinkaya’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Karabük’e gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu teşkilat yöneticileri ile birlikte BRTV’yi ziyaret etti. Geçtiğimiz gün anneleri Döndü Çetinkaya’yı kaybeden BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Yardımcısı Osman Çetinkaya’ya taziyelerini ileten Genel Başkan Yardımcısı Ayşe Sucu gündeme dairde açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin yerel seçimlere tek başına girme kararı hakkında konuşan Sucu; Türkiye’de şöyle bir gelinen nokta var ‘ya o, ya bu’.  Halbuki demokrasilerin insanların isteklerine, taleplerine uygun partilerin var olmasını ortaya koyan ve bu noktada da insanların hür, özgür iradeleriyle tercihlerini yapabilen bir sistem olması hasabiyle aslında o sıkışmışlığı bertaraf etmemiz gerektiğini dikkate alarak İYİ Parti böyle bir karara vardı. Sayın Genel Başkanımızda bunu ifade etti. ‘ dedi.

‘TÜRKİYE’DE YA O, YA BU SİYASETİNDEN VAZGEÇİLMELİ’

Sucu; ‘Şu artık görülmeli Türkiye’de ya o, ya bu siyasetinden vazgeçilmeli. Ben her zaman söylerim siyah ve beyazdan ibaret değildir hayat, bir sürür renkler vardır, keza fikirler bağlamında da öyle düşünebiliriz. Yani bir tarafta siyasal bir İslam zihniyeti, bir tarafta da onun karşıtlığından beslenen başka bir anlayış. Neden bu iki bakış açısına sıkıştırıyoruz Türkiye’yi, dolaysıyla İYİ Parti’nin kendine ait felsefesi var, paradigması var, kuruluş tüzüğü var bu kuruluş tüzüğündeki temel ilkeleri var. İYİ Parti’nin eski partiler üzerinden düşündüğümüzde merkeze hitap edebilecek bir anlayış içerisinde olan bir parti olduğunu da dikkatlerinize sunuyorum.

‘İYİ PARTİ’TÜRKİYE’NİN HER İNSANINA ULAŞABİLECEK BAKIŞ AÇISINA SAHİP OLAN BİR PARTİ’DİR’

‘Genel Başkanın tavrı ve bugüne kadar ki duruşunu dikkate alacak olursak hem merkez sağdan gelen bir kimlik hem de milliyetçi bir kimlik dolaysıyla İYİ Parti hem maddi değerleri ile barışık olan bir parti, hem de manevi değerleri ile barışık olan bir parti. Bayrağı ile kavgalı olmayan, ismi ile kavgalı olmayan cumhuriyetin temel ilkeleri ile kavgalı olmayan tüm Türkiye’nin her insanına ulaşabilecek bakış açısına sahip olan bir parti’dir.  Dolayısıyla burada bana kalırsa önemli, bir rol oynuyor, geleceğe iktidara yürüyor, bu iktidara yürüyen parti’ninde hür olarak müstakil olarak tabanı ile buluşmasında hiçbir beis yok tam aksine desteklenmesi gereken bir anlayış bir tercih olarak görülmelidir. Hem seçmenimiz tarafından hem de tüm Türkiye tarafından.’

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.