WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Hemşireler Haftası

Bu haber 16 Mayıs 2014 - 11:42 'de eklendi ve 3.033 kez görüntülendi.

hem_sire

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri İsmail KARA Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında görev yapan Hemşireler ile bir araya gelen KARA; ” Hepimiz zor bir görev gerçekleştiriyoruz ancak bizden çok daha zor şartlar altında çalışarak ekmek parası kazananlar var, Manisa’ nın Soma ilçesinde yaşanan maden kazası hepimizi derinden üzmüştür, hayata veda edenlere Allah tan rahmet ailelerine sabır diliyoruz ve hepinizi maden şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum” dedi.

Saygı duruşunun ardından Hemşireler Haftası nedeniyle ziyareti gerçekleştirdiğini yeni göreve gelmesi ile beraber bu vesile ile bağlı kurumlarımızda görev yapan hemşireleri ziyaret ettiğini ifade eden KARA Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Şirinevler yerleşkesinin yeni bir bina olduğunu tam anlamıyla faaliyete geçmesine rağmen yen bir binada konuşlanmaktan dolayı bir takım sorunların yaşanmasını normal olduğunu ancak herkesin ekibin parçası olduğunu hatırlatarak  hep beraberce çalışarak çözeceklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uzm.Dr. Bayram AYDOSLU’ yu makamında ziyaret eden KARA çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.