WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

MİLLETVEKİLİ AKAY VE KESKİNKILIÇ’TAN ZÜBEYDE HANIM FİLM EKİBİNE ZİYARET

Bu haber 14 Ekim 2023 - 18:35 'de eklendi ve 2.681 kez görüntülendi.

Karabük Milletvekilleri Zübeyde Hanım filminin yönetmeni ve oyuncularını ziyaret etti.
CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ve AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, çekimleri Safranbolu’da devam eden Zübeyde Hanım filminin Yönetmeni Gani Rüzgar Şavata ve oyuncu ekibini ayrı ayrı ziyaret ettiler.

Karabük CHP Milletvekili Cevdet Akay çekimleri Safranbolu’da devam eden Zübeyde Hanım Filminin Yönetmeni Gani Rüzgar Şavata’yı ve oyuncu ekibi ile bir araya geldi.

Akay, Türkiye Cumhuriyet’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesinin hayatının anlatıldığı film olması nedeniyle, çok önemli bir proje yaptıklarını dile getirerek film ekibine teşekkür etti. Yönetmen Şavata ve oyuncular da ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdi. Akay film hakkında yönetmen ve film ekibinden bilgiler aldı.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç Zübeyde Hanım Filmi Yönetmeni ve oyuncularına ziyarette bulundu. Keskınkılıç, Zübeyde Hanım hayatını konu alan önemli bir film için Safranbolu’yu tercih ettikleri için yönetmen Şavata ve ekibine teşekkür etti. Yönetmen Şavata ve oyuncular ise böyle ziyaretlerle kendilerini yalnız hissetmediklerini ve mutlu olduklarını söyledi.
Yönetmen Gani Rüzgar Şavata ve ünlü oyuncular, Atatürk, Zübeyde Hanım, milli mücadele gibi konular üzerine Milletvekilleri Akay ve Keskinkılıç ile uzun uzun sohbet ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.