WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Vergi Haftası Kutlamaları

Bu haber 23 Mayıs 2014 - 17:25 'de eklendi ve 2.943 kez görüntülendi.

tt_w

Vergi Haftası Kutlamaları Devam Ediyor.

Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla düzenlenen vergi haftası etkinlikleri devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen “Vergi” konulu sloganlı afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Defterdarlık Toplantı Salonunda düzenlenen törene Vali Orhan Alimoğlu, Vali Yardımcısı Erkan Çapar, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, İl Defterdarı Osman Koçaş, Defterdarlık çalışanları, öğrenciler ve velileri katıldı.

Vergi vermenin, çağdaş bir devlet olmanın gereği olarak kamu giderlerinin karşılanması için herkesin ekonomik gücüne göre yerine getirilmesi gereken anayasal bir ödev olduğunu söyleyen İl Defterdarı Osman Koçaş daha sonra 2013 vergilendirme döneminde dereceye giren Yıllık Gelir Vergisi ve GMSİ rekortmenlerini açıkladı.

Yıllık Gelir Vergisi GMSİ Rekortmenleri

2. Recep Özçelik

4. Nezih Gültekin

5. Mehmet Zeki Çelebi

6. Mehmet Yılmaz

diğer sıralarda olanlar isimlerinin açıklanmasını istemedi.

Yıllık Gelir Vergisi Rekortmenleri

2. Cemal Dereli

3. Hüsnü Paçacıoğlu

4. Kemal Eser

6. Mehmet Baki Doğan

7. Abdurrahman Yerlikaya

8. Kamil Güleç

9. Salim Özer

10. Nihat Poyraz

diğer sıralarda olanlar isimlerinin açıklanmasını istemedi.

Vergi konulu sloganlı afiş yarışmasında liseler arasında yapılan yarışmada 1. olan Safranbolu Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Onur Gerçekçi’nin ödülünü vermek üzere kürsüye gelen Vali Orhan Alimoğlu “Devletler vergiler ile büyür, bu yüzden vergi vermenin önemini daha iyi anlatmak, genç nesilleri bu konuda bilgilendirmek için bu tür etkinlikler düzenleniyor. Devlet mükellefe dürüst çalışma imkânı sağlayacak, mükellefte çalışarak vergisini ödeyecek. Vergi konulu sloganlı afiş yarışmasında dereceye giren ve katılan tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.