WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

AHLATÇI HOLDİNG’TEN 3 MİLYAR TL YATIRIM PLANI

Bu haber 22 Mart 2025 - 14:12 'de eklendi ve 2.331 kez görüntülendi.

Ahlatçı Holding ve Enerya Enerji bu yıl için 3 Milyar TL yatırım planı açıkladı.
2025 yılı için iştiraklerine yönelik olarak açıklanan yatırım planında öncelik lisans alanlarının genişletilmesi, doğalgaz şebekesinin modernizasyonu olacak.
2,2 milyon abonesi bulunan Enerya Enerji bu yeni yatırımlarla birlikte abone sayısını yaklaşık %10, net satış hasılatını da %30 artırmayı hedefliyor.
Diğer yandan şu an toplamda 10 ilde 30 yıl boyunca doğal gaz dağıtım lisansına sahip olan şirket yeni yatırımlarıyla hizmet kalitesini de artırmayı hedefliyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.