WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

KASTAMONU BELEDİYESPOR:29-SİOFOK:38

Bu haber 02 Mart 2020 - 16:17 'de eklendi ve 86.870 kez görüntülendi.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası çeyrek final ilk maçında ağırladığı Macaristan temsilcisi Siofok’a 38-29 mağlup olan Kastamonu Belediyespor’un antrenörü Hakan Günal, “Çok kolay değil fakat teslim olmak yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

Hakan Günal,  yaptığı açıklamada, maçın bu kadar farklı biteceğini beklemediğini söyledi.

Sahaya galibiyet için çıktıklarını belirten Günal, “İlk yarıda 10. dakikadan itibaren inanılmaz bir şekilde şaşkınlık yaşadık. Onu düzeltmemiz ilk yarı için mümkün olmadı. İlk yarıdaki 12 fark iki takım arasındaki farkı göstermiyor. Sadece bizim yaptığımız hataları gösteriyor.” diye konuştu.

Siofok ile aralarında büyük bir fark olmadığını ifade eden Günal, “Rakibimizin çok iyi bir takım olduğunu biliyoruz ama biz de çok iyi bir takımız. Bitmiş bir şey yok ama çok çok zor bir maç var önümüzde. Çok kolay değil fakat teslim olmak yok. Sonuna kadar mücadele edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Hakan Günal, karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmayan Kastamonu taraftarına teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig