WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliği’nden İftar Buluşması

Bu haber 20 Mart 2025 - 11:57 'de eklendi ve 658 kez görüntülendi.

Lösemili çocuklar ve kanser hastalarına destek amacıyla çalışmalarını sürdüren LÖSEV Zonguldak İl Temsilciliği bir iftar programı düzenledi. LÖSEV’in 26. yılı vesilesiyle gerçekleştirilen organizasyonda, lösemili çocuklar, kayıtlı kanser hastaları ve aileleri ile bağışçılar bir araya geldi.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı iftar programında Ankara LÖSEV’den gelen Karadeniz Halkla İlişkiler Sorumluları Beyza Bahçe ve Gül Özgen, Halkla İlişkiler Yönetmeni Burcu Bozkuş, Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Şeyma Ayhan Göllü, Bağlı Bölgeler Koordinatör Yardımcısı Merve Çetinkaya, Karadeniz Bölge Sorumlusu Yaren Koçyiğit ve Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Süreyya Ecem Kayan da etkinliğe katılarak destek verdi.

İftar programının gerçekleştirilmesine katkı sunan Erdemir Mühendisler Derneği Başkanı Bülent Pehlivan, Avrupa KDZ Ereğliler Derneği 2. Başkanı Sevim Can, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Çelik, çocuklar için Hacivat-Karagöz oyunu sahneleyen Ümit Efe ve tüm gönüllülere teşekkür edildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.