METİN DEMİREL ŞAHİN’E SESLENDİ
Geçtiğimiz hafta sonu Adalet ve Kalkınma Partisi’nin İl İstişare toplantısı düzenlenmiş ve toplantıya katılan Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Karabük Milletvekili en tatlı esmer pornoları Mehmet Ali Şahin yaptığı konuşmasında mevcut Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi eleştirmişti.
Şahin’e yanıt MHP İl Başkanı Metin Demirel’den geldi. Demirel yaptığı açıklamasında Mehmet Ali Şahin ve AKP Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan için çarpıcı ifadelerle eleştirilerde bulundu.
Demirel yaptığı açıklamasında; “2014 mahalli idareler seçim atmosferine yolsuzlukları kapatma, savcıların emniyet mensuplarının yerini değiştirmekle giren AKP’nin, tipik özelliklerini ortaya koymaya başladığını üzülerek görmekteyiz.Karabük’te seçim çalışmalarına yine bir türlü vazgeçemedikleri yalan yanlış ifadeler ve bilgisizlikle başladılar.
Yıllarca devlet görevinde bulunmuş M.Ali Şahin mahalli idareler seçimi ile ilgili açıklamalar yapmış.Kendince aklınca siyaset yapmış.
Belediye Başkanımızın açıkladığı yeni projelerine tipik AKP anlayışı ile yaklaşarak “kopya çekti demem haksızlık olur ama mutlaka yararlanmıştır” ifadesini kullanmış ve devlet adamına yakışmayan amacı yöresine hizmet getirmek olan bir siyasiye yakışmayan açıklamalarda bulunmuştur.Sayın M.Ali Şahin;
1-Adayınız Mehmet Ceylan Projelerini kopyala yapıştır sistemi ile alelacele yapmıştır.Proje diye açıklanan resimler ilkokul çocuklarının suluboya çalışmasına benzemektedir.
2-Belediye başkanımızın tanıtımını yaptığı projeler 4 ay öncesi başlayan bir çalışmanın ürünü olup mahallenin de alt yapısı hazırlanarak ortaya konmuştur.
3-Adayınız Mehmet Ceylan benden daha sağlıklı ve genç belediye başkan adayı olacak arkadaşımız var dediğinde Rafet Vergili’nin projeleri bitmek üzereydi.Sayın Ceylan’ın emrivaki ile aday yapıldığını bütün Karabük biliyor ve aynı zamanda görevde bulunduğu Safranbolu belediye başkanlığı dahil ne kadar hizmet edebildiğini ise çok iyi biliyor.
4-Sayın Şahin bütün belediyeler iller bankasından nüfusuna göre katkı alır ve ortaya koyduğu projelere de kredi alır.
5-Sayın Şahin bu devlet sadece sizin değil, devlet imkanları da sizin babanızın çiftliği değil.
6-Belediye başkanımız belediye imkanlarını iyi kullanarak hizmet yapmıştır.Kendi ifadesiyle garip gurabanın tek kuruşunu heba etmeden kaynakları halkın hizmetine sunmuştur.Sizin döneminizin özel kalem harcamalarına bir bakın .Halkın paraları nereye ne kadar harcanmış.
7-Evet Belediye başkanımız şirketlerinden kaynak ayırarak bu projeleri yapmayacak, bunca hizmeti de belediye imkanlarıyla yaptı zaten.Ama sayın Şahin Maaşını eğitim yapan öğrencilere bağışlayan makam aracını kendi temin ederek, şoförü ve yakıtını kendi karşılayan bir il belediye başkanı biliyor musunuz?
8-Demagoji yapmayın sayın Şahin bütün Karabük ve Türkiye biliyor ki Rafet Vergili siyaset yapmadan halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile hareket etti.
9-Elbette ki DDY, Karayolları, DSİ ile işbirliği yapacaktır.Tıpkı bu güne kadar yaptığı gibi.
10-Hem siz iktidarda kalacağınızı mı zannediyorsunuz.Halk artık size Ayakkabı kutusu partisi diyor.Binlerce insanımızın bebeklerimizin asker ve polisimizin kanına giren İmralı canisini muhatap aldınız. ,Peşmerge başı Barzani, Türk devletine hakaret eden Osman Baydemir, Şivan Perver ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır buluşmaları ve konuştukları gibi gerçekten uzak oldunuz hep, gerçeklerden kaçtınız.Türk kelimesinden rahatsızlık duyuyorsunuz.Devlet kuruluşlarından T.C’yi kaldırdınız, andımızı kaldırdınız. Kısacası Türk milletinin değerlerine, Cumhuriyete gayri milli, küresel güçlerin gözleriyle baktınız.
Karabük’te bir gerçek var.Karabük Kuzeyin Yıldızı sayın Şahin.Başka bir gerçek ise Karabük belediyeciliği halk için yapıldı.Başka bir gerçek Karabük modeli Safranbolu, Eflani,Eskipazar, Ovacık , Yenice ve Yortanpazarı’nda da 2014 Mart ayından sonra uygulanacaktır.
Alışkın değilsiniz dua almaya, hayatınız beddua almakla geçiyor.Belediye başkanımızın ifadelerini çarpıtarak kullanıyorsunuz kimseye ihtiyacım yok dediğini söylüyorsunuz.Evet Allah zikri ile fikri arasında uçurum olanlara kimseyi muhtaç etmesin.
Kaleminize, yüreğinize sağlık Metin Bey.