WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Vali Fuat Gürel yeni kararı açıkladı

Bu haber 14 Mayıs 2020 - 14:54 'de eklendi ve 11.564 kez görüntülendi.

Karabük valiliği tarafından il genelinde sokağa maskesiz çıkılmaması, tüm işyerlerinde çalışanların maske takması, şehrimizin cadde, sokak, meydan, park ve tüm sosyal alanlarında maske takma zorunluluğu getirildi. Vali Fuat Gürel kararı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

Karabük Valisi Fuat Gürel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Alınan sıkı tedbirler ve sizlerin de bu tedbirlere uyması sayesinde ilimizde 8 gündür yeni vakaya rastlanmamıştır. Bu kazanımlarımızı devam ettirmemiz gerekmektedir. Ancak havaların ısınmasıyla sokaklarımızdaki kalabalıklar artmaya başladı. Vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun maske taktığını memnuniyetle görmekteyiz. Fakat hala maske takmayan ve sosyal mesafe kuralını ihlal eden vatandaşlarımızın olduğunu gözlemliyoruz.

Virüs tehlikesi henüz geçmiş değil. Koronavirüsle mücadelemiz devam etmektedir. Virüsün bir an önce bitmesi ve hayatımızın normale dönmesi için şu ana kadar almış olduğumuz kararlara ilave olarak; sokağa maskesiz çıkılmaması, tüm işyerlerinde çalışanların maske takması, şehrimizin cadde, sokak, meydan, park ve tüm sosyal alanlarında maske takma zorunluluğu getirme kararı alıyoruz.

Lütfen zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmayalım, sosyal mesafemizi koruyalım, maskesiz dışarıya çıkmayalım.

Cumhuriyet Kenti Karabük’ün bilinçli ve aydın insanlarının bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kurallara harfiyen uyacağına ve bu illetle mücadelede başarılı olacağımıza inancım tamdır.” dedi

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.